Diumenge, 03 desembre 2023
8.7 C
La Llagosta

Aceros del Vallès, de la Llagosta, commemora els seus 50 anys d’activitat

L’empresa llagostenca Aceros del Vallès ha commemorat el seu 50è aniversari. L’acte de celebració ha tingut lloc a la seva factoria amb una festa per al seu personal, els socis, la gerència, els seus clients i els seus proveïdors.

A més de la recepció i un còctel de benvinguda, la festa ha estat amenitzada per un DJ amb música d’ambient. La celebració ha comptat amb el parlament de benvinguda de Marta Cortés, directora general d’Aceros del Vallès. Cortés ha tingut paraules d’agraïment per als treballadors, proveïdors, clients i, sobretot per als socis fundadors de l’empresa.

Aceros del Vallès es va fundar l’any 1973 a Ripollet. L’any 1992 es trasllada a la Llagosta, primer a una nau del carrer de Cadaqués i l’any 2000 a una més gran al carrer de Barcelona. La seva plantilla oscil·la entre els 22 i els 30 empleats, depenent de la producció.

A l’acte també ha intervingut l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra. Sierra ha destacat la importància d’empreses com Aceros del Vallès, que cuiden la qualitat dels seus productes i tenen cura de la seva plantilla, amb treball i sous dignes.

L’empresa ha convidat a intervenir a altres persones com Francisco Palou, soci d’Aceros del Vallès; Albert Pérez, treballador des de fa més de 20 anys de la factoria llagostenca o Xavier Lafita, un dels seus clients més veterans. A l’acte també ha assistit el regidor d’Indústria Marc Ruiz.

Publicitat

Publicitat

Més notícies