Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

La venda dels tiquets per a la Nit de les dones s’amplia fins divendres

L’associació Veus de Dona ha ampliat fins divendres el període d’inscripcions per assistir a La nit de les dones, que se celebrarà el 12 de març. Aquest any, l’esdeveniment porta per nom Ho podem fer! Fins ara s’han apuntat unes noranta dones, però hi ha capacitat per a unes 150.

L’Ajuntament de la Llagosta i Veus de Dona van posar a la venda fa uns dies els tiquets per a aquest sopar que organitzen amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Les dones interessades poden passar per Can Pelegrí, en horari de tarda, de dos quarts de quatre a dos quarts de deu, i els dimarts i dimecres al matí, de dos quarts de deu a dos quarts d’una.

El preu dels tiquets per assistir a La nit de les dones és de dotze euros. L’acte, que es desenvoluparà el dissabte 12 de març, començarà a dos quarts de nou del vespre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies