Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

L’entitat Veus de Dona es dissol

L’Associació Veus de Dona ha cessat la seva activitat. L’entitat va decidir fa unes setmanes dissoldre’s per falta de persones que puguin estar al capdavant. Veus de Dona es va crear l’any 2007 i es va presentar en públic durant els actes del Dia Internacional de les Dones del 2008.

Durant tot aquest temps, Veus de Dona ha organitzat xerrades, cursos, sortides, tallers, festivals,… A més, l’entitat ha donat suport a un bon nombre d’activitats municipals, especialment a la programació del Dia Internacional de les dones i del Dia Internacional contra la violència masclista.

La finalitat principal de Veus de Dona era treballar des del món associatiu per a la igualtat de gènere; sensibilitzar la ciutadania sobre les discriminacions existents entre dones i homes, visualitzar els estereotips existents a la nostra societat i donar suport a totes aquelles dones que ho necessitessin.

Publicitat

Publicitat

Més notícies