Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

La Nit de les Dones va comptar amb unes 140 participants

Unes 140 dones van participar dissabte a la Nit de les Dones, que va organitzar Veus de Dona al Centre Cultural. Aquesta activitat forma part del programa d’activitats del Dia Internacional de les Dones, que ha elaborat l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració de diverses entitats.

La Nit de les Dones va tenir un caire més especial aquest 2018 perquè també se celebraven els deu anys d’existència de l’entitat Veus de Dona. La jornada va començar amb una benvinguda amb cava i maduixes i diverses fotografies en un photocall, que va comptar amb la col·laboració del Foto-Club la Llagosta. Tot seguit, es va fer un sopar i es van bufar les espelmes del pastís de celebració dels deu anys de Veus de Dona. “Aquest any, era molt especial perquè era el desè aniversari i també perquè va coincidir amb la vaga femenista del 8 de març. Per a nosaltres és important veure que s’estan movent coses i la gent es consciencia que la reivindicació feminista és molt important“, ha explicat la presidenta de Veus de Dona, María Jesús Román.

La jornada va acabar amb una sèrie d’activitats amb unes dinàmiques lúdiques, una sessió de zumba amb la professora Aida Román, una sessió de ball amb el Club de Ball de la Llagosta i l’actuació de Ruth García Lete, cantant i professora de l’Escola Municipal de Música.

Publicitat

Publicitat

Més notícies