Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El cicle de trobades de la ciutadania amb l’alcalde es va posar en marxa ahir dimecres

xerrada2Dues veïnes i dos veïns van inaugurar ahir el cicle de trobades de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, amb la ciutadania. La reunió va durar una hora i mitja i va tenir lloc a la Sala de Govern de l’edifici administratiu de l’Ajuntament.

El veïnat li va plantejar a l’alcalde diversos temes. Un d’ells va ser la necessitat d’aconseguir apropar al terme municipal de la Llagosta les dues parades de bus que hi ha a Can Milans, a Montcada i Reixac. Una veïna també va mostrar la seva preocupació per la brutícia que es genera cada cap de setmana amb el botellón que es fa al Parc Popular. També es va demanar més presència policial als carrers, ja que hi ha sensació d’inseguretat i, a més, es considera que així hi haurà menys actes d’incivisme al nostre municipi.

Un altre tema que va sorgir durant la trobada va ser l’estat de deteriorament del parc infantil de la plaça de l’Alcalde Francisco Javier Serrano. Una altra veïna va plantejar que l’Ajuntament faci accions en benefici dels infants amb altes capacitats. Aquesta mateixa ciutadana va demanar que s’organitzi un concurs literari per Sant Jordi obert a tota la població.

Dos veïns van proposar que es protegeixi el Pou de glaç de Can Donadéu, situat a Sant Fost de Campsentelles però molt vinculat a la Llagosta. Els dos ciutadans consideren que cal donar a conèixer més aquest indret i recuperar-lo pel seu valor històric i natural.

L’alcalde va explicar les accions que està portant a terme l’Ajuntament en alguns dels temes plantejats durant la conversa i es va comprometre amb els veïns a mantenir-los informats sobre el que es faci més endavant. Els ciutadans també es van mostrar disposats a col·laborar amb el Consistori per fer realitat els temes proposats.

La propera trobada amb l’alcalde està prevista per al 16 de març a les 16 hores al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí. Les persones interessades s’han d’inscriure prèviament a la pàgina web municipal (www.llagosta.cat) o trucant al número de telèfon 93 560 39 11 (extensió 5011) de 8 a 14 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies