Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Demà, s’inicia el cicle de trobades de l’alcalde, Óscar Sierra, amb la ciutadania

Demà, començarà el cicle de trobades de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, amb la ciutadania. La primera reunió se celebrarà a partir de les 19 hores a la Sala de Govern de l’edifici administratiu de l’Ajuntament, al passeig del Pintor Sert.

En la primera trobada poden participar vuit veïns, que s’han d’inscriure prèviament a la pàgina web municipal (www.llagosta.cat) o trucant al número de telèfon 93 560 39 11 (extensió 5011) de 8 a 14 hores.

El nombre de persones que podran prendre part en aquestes xerrades dependrà del lloc en el qual es facin. La intenció de l’alcalde és mantenir trobades al llarg de l’any en diversos equipaments municipals i, en alguns casos, amb col.lectius específics.

Publicitat

Publicitat

Més notícies