Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’alcalde, Óscar Sierra, se solidaritza amb els treballadors de la fàbrica Bacardí de Mollet

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha expressat el seu suport als treballadors de l’empresa Bacardí de Mollet del Vallès. Sierra s’ha posat en contacte amb la presidenta del comitè d’empresa, Laura Cunillera, per mostrar-li la solidaritat de l’Ajuntament de la Llagosta amb la plantilla i amb les mobilitzacions que preveu realitzar. La direcció de Bacardí ha anunciat l’acomiadament de 82 treballadors de la seva planta de Mollet, entre els quals hi ha veïns de la Llagosta.

Aquest mateix divendres, els treballadors de la fàbrica han anunciat que faran vaga indefinida a partir del dilluns 29 de febrer. L’acord entre els treballadors ha estat pres aquest migdia en una assemblea amb la intenció que la direcció de l’empresa retiri l’ERO i presenti un pla de viabilitat del centre i el manteniment dels llocs de treball. Segons informa UGT, la propera reunió entre el comitè d’empresa i la direcció de Bacardí tindrà lloc el divendres 26 de febrer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies