Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

L’Ajuntament aconsegueix que la Generalitat mantingui obertes sis línies de P3 el proper curs

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha acceptat la proposta de l’Ajuntament de la Llagosta de mantenir el proper curs sis línies de P3 a la nostra localitat. La Generalitat volia eliminar dues línies, però finalment només en suprimirà una.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i el segon tinent d’alcalde, Raúl Valero, es van reunir ahir amb el director dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Maresme-Vallès Oriental, Josep-Vicent Garcia Caurin. Durant la trobada, els representants municipals de la Llagosta van mostrar la seva disconformitat amb el fet que el proper curs escolar 2016-2017 s’eliminessin dues línies de P3 a la nostra població, tal com pretenia Ensenyament.

Finalment, es va arribar a l’acord de mantenir sis de les set línies actuals. “Així garantim un ensenyament públic de qualitat a la Llagosta amb unes ràtios entorn als 20 alumnes per aula i no de 25, com hauria provocat la proposta de la Generalitat”, ha explicat l’alcalde de la Llagosta.

Actualment, a la Llagosta hi ha matriculats 143 alumnes en set aules de P3. Està previst que el proper curs a la nostra localitat es matriculin uns 118 infants a P3. Per aquest motiu, amb sis línies hi haurà suficient per garantir unes ràtios entorn als 20 alumnes per classe.

La taula de planificació ha decidit que el proper curs escolar es mantinguin les dues línies a l’Escola Joan Maragall i les dues de l’Escola Les Planes i se suprimeixi una de les dues de l’Escola Sagrada Família. L’altra línia és la que ofereix ja l’Escola concertada Gilpe.

L’alcalde ha volgut agrair la tasca realitzada per les AMPA i les direccions de les escoles públiques de la Llagosta per treballar conjuntament en defensa de l’ensenyament públic.

Publicitat

Publicitat

Més notícies