Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

L’alcalde iniciarà aquest mes un cicle de xerrades amb la ciutadania

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, mantindrà trobades mensuals amb la ciutadania. La primera reunió se celebrarà el 24 de febrer a les 16 hores a la Sala de Govern de l’edifici administratiu de l’Ajuntament. En aquesta primera trobada podran participar vuit veïns, que s’hauran d’inscriure prèviament a la pàgina web municipal (www.llagosta.cat) o trucant al número de telèfon 93 560 39 11 (extensió 5011) de 8 a 14 hores de dilluns a divendres.

El nombre de persones que podran prendre part en aquestes xerrades dependrà del lloc en el qual es facin. La intenció de l’alcalde és mantenir trobades al llarg de l’any en diversos equipaments municipals i, en alguns casos, amb col.lectius específics.

Aquestes reunions serviran per conèixer les inquietuds dels veïns i les seves propostes. A més, l’alcalde els explicarà l’acció del govern. Per tal que un major nombre de veïns puguin participar en aquestes trobades, cada ciutadà només podrà participar-hi una vegada cada tres mesos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies