Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Les empreses llagostenques podran conèixer com estalviar energia

Les empreses de la Llagosta poden realitzar d’una forma gratuïta una diagnosi energètica i de telecomunicacions de les instal·lacions. Aquest és un nou servei que ofereix l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, de la qual forma part l’Ajuntament de la Llagosta.

L’objectiu és oferir estudis personalitzats a les empreses que els permetin estalviar fins a un20 % del cost energètic, tant d’electricitat com de gas, i fins a un 25% en el cas de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Les empreses interessades s’han de posar en contacte amb el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Llagosta, trucant al telèfon 93 560 39 11 o a través del correu electrònic promo.economica@llagosta.cat. També es pot trobar informació al web de l’Eix de la Riera de Caldes, www.rieradecaldes.com.

Una empresa especialitzada serà l’encarregada de realitzar les diagnosis tant energètica com de telecomunicacions. Les empreses rebran l’estudi personalitzat amb les mesures que caldria implementar per assolir els estalvis.

Publicitat

Publicitat

Més notícies