Jornada de networking per a potenciar les relacions empresarials de l’Eix de la Riera de Caldes

0
571

Les empreses dels 32 polígons industrials de l’Eix de la Riera de Caldes estan convidades a participar a la jornada de networking Compartim reptes i solucions. La trobada està oberta a personal directiu i responsables de les empreses amb l’objectiu de participar activament en un espai de reflexió, on les empreses puguin identificar reptes, conèixer i potenciar les seves relacions amb altres empreses de la zona.

Durant la jornada es parlarà de temes com la mobilitat, la transició energètica, la digitalització i l’atracció i retenció del talent, entre d’altres temes. Hi haurà presentacions de cada una de les temàtiques que aniran a càrrec d’empreses especialitzades en cada una de les matèries.

A més, es pretén establir noves sinergies empresarials, col·laboracions i cooperacions amb empreses de l’entorn i obrir canals directes de comunicació entre les empreses i l’administració pública local.

La jornada de networking es desenvoluparà el 30 de novembre a l’Espai 1 de la Granja Soldevila de Santa Perpètua de Mogoda. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer al web de l’Ajuntament de Santa Perpètua.

L’acte està organitzat per l’Associació de Municipis de l’Eix la Riera de Caldes, formats pels municipis de Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat, i l’Ajuntament de Santa Perpètua, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Publicitat