Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Els actes de la programació de Nadal han tingut una bona assistència de públic

Amb la diada de Reis, es va tancar la programació d’activitats nadalenques preparades per l’Ajuntament i entitats de la nostra localitat. La darrera proposta, el Concert de Nadal de la Coral Miranda previst per a diumenge, no es podrà celebrar per qüestions internes de l’entitat.

La programació ha inclòs actes ja tradicionals com el Pessebre Vivent o la ballada de sardanes. Enguany, s’ha recuperat el Caga Tió, organitzat per l’Agrupació Sardanista de la Llagosta. Les propostes solidàries també han estat una part important del programa amb la Ràdio Marató Solidària organitzada per Ràdio la Llagosta i Rems, la recollida d’aliments i joguines de l’Asociación Rociera o el Mercat Solidari de l’Església Evangèlica, entre d’altres. Un dels Quintos de Nadal de la Llagosta + Activa va servir per recollir fons per a Aspayfacos.

Evidentment, moltes de les activitats nadalenques han tingut els infants com a protagonistes. L’Esplai Dijoc i la Llagosta + Activa van organitzar tot un seguit de tallers de decoració nadalenca en família; la Biblioteca va portar a terme l’Hora del conte especial de Nadal; el Nou Casal va oferir tallers de Nadal i cinema en família; l’Asociación Rociera i l’Agrupació Sardanista van convidar els patges reials per recollir les cartes dels infants; i els Saltats i els rocieros van portar el Pare Noël. Ahir, els infants també van poder gaudir de la jornada d’atraccions gratuïtes que va oferir l’Ajuntament.

Durant aquests dies, també s’han realitzat diverses activitats esportives com el torneig de 12 hores del FS Unión Llagostense, el Casal Muliesportiu de l’Ajuntament i el Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure, les Jornades de tecnificació del Club Deportivo la Concòrdia i el torneig de 12 hores que va organitzar la mateixa entitat.

La música també ha estat protagonista

La música i la festa van ser protagonistes amb la Jornada Folklòrica i Gastronòmica de la Unión Musical la Flamenca; els festivals de nadales de l’Asociación Rociera i de la Casa de Andalucía; el Concert de l’Escola Municipal de Música; el Festival de Nadal de la Room i les festes de Nadal, amb la Llagosta Brava, i de Cap d’Any al Centre Cultural.

Sobre la festa de Nit de Nadal, cal destacar que hores abans personal municipal va haver de treballar de valent ja que es va disparar el sistema antiincendis del Centre Cultural i tota la zona va quedar mullada. Tant la Brigada Municipal com les operàries de neteja van fer el possible per deixar-ho tot en condicions per a la festa. El regidor de Cultura, Mariano García, ha destacat “la gran afluència que va tenir la festa de Cap d’Any”, sobretot de joves “que van decidir passar la festa a la Llagosta” i evitar sortir fora.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies