Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

Continuen les activitats nadalenques a la Llagosta

Durant els propers dies, continuen les activitats de la programació de les festes nadalenques a la nostra localitat. A partir del 25 de desembre, es desenvoluparan tot un seguit de propostes per a tota la família.

La Nit de Nadal, la del 24 al 25, a partir de les 00.30 h, hi haurà una festa amb una disco mòbil amb música per a tots els gustos al Centre Cultural. La festa està organitzada per La Llagosta Brava.

El dia de Sant Esteve, la nostra localitat tornarà a celebrar el Caga Tió, gràcies a l’Agrupació Sardanista de la Llagosta. Tots els nens i nenes podran passar per la plaça d’Antoni Baqué a partir de les 12 h a donar bastonades al Tió i cantar-li per fer que cagui regals.

La següent proposta del programa d’actes és una activitat esportiva. El Fútbol Sala Unión Llagostense organitza el diumenge 27 un campionat de 12 hores de futbol sala per a les categories cadet-juvenil. El torneig començarà a les 9 h i tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Acabem l’agenda nadalenca avançant les dues activitats que, per a la propera setmana, han preparat al Nou Casal. Dilluns, es farà un taller de centres de taula i dimarts, un de pots de sal amb colors. Els dos tallers començaran a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies