Divendres, 19 juliol 2024
28.5 C
La Llagosta

Els Reis Mags d’Orient recullen les cartes dels infants

reis mags 5Els infants de la Llagosta han pogut veure de ben a prop els Reis Mags d’Orient als carrers de la Llagosta i posteriorment els han lliurat les seves cartes. Durant més de dues hores, la comitiva de Ses Majestats d’Orient ha recorregut el municipi llagostenc amb molta expectació entre els nens i nenes.

En arribar a la plaça d’Antoni Baqué, Melcior, Gaspar i Baltasar han rebut la salutació institucional de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i després han fet la tradicional ofrena d’or, encens i mirra al nen Jesús a l’Església de Sant Josep. Tot seguit, els tres Reis Mags s’han assegut als seus trons enmig de la plaça i l’alcalde els ha lliurat les claus de les cases de la nostra localitat perquè puguin repartir els regals durant la nit. Ses Majestats d’Orient s’han dirigit amb agraïment a la ciutadania de la Llagosta i han demanat pau, amor i solidaritat. La cavalcada ha acabat amb la llarga cua d’infants que han pogut lliurar la seva carta.

reis mags 2Durant la cavalcada, el Patge Xumet, acompanyat de la Murga, ha recollit els xumets dels més petits. La comitiva Reial llagostenca, que estava amenitzada pel grup de percussió de la Llagosta Lotokotó, ha estat formada per les carrosses dels Reis Mags d’Orient, que enguany estrenaven de noves, l’Asociación Rociera Andaluza, els Volats, els Saltats, el grup Pessebre Vivent, l’Esplai Dijoc, l’AMPA del Joan Maragall, la Penya Madridista, Aspayfacos, les Llagostes de l’Avern i la Casa de Andalucía.

Publicitat

Publicitat

Més notícies