Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La cavalcada recupera avui les carrosses dels Reis Mags

Aquesta tarda arribaran els Reis Mags d’Orient a la Llagosta. Ses majestats visitaran els carrers de la nostra localitat i saludaran els nens i nenes que així ho vulguin. Està previst que els Reis arribin a les 18 h. La cavalcada començarà al carrer de l’Estació.

Enguany, ses majestats aniran en les tradicionals carrosses per permetre que tothom els pugui veure bé. El seguici que acompanyarà els Reis estarà format per l’Asociación Rociera Andaluza, els Volats, els Saltats, el grup Pessebre Vivent, l’Esplai Dijoc, l’AMPA del Joan Maragall, la Penya Madridista, Aspayfacos, les Llagostes de l’Avern i la Casa de Andalucía. Tancarà la comitiva el Patge Xumet, que, acompanyat de la Murga, recollirà tots els xumets dels nens i nenes. La cavalcada estarà amenitzada pel grup de percussió de la Llagosta Lotokotó.

El recorregut continuarà per l’avinguda de l’Onze de Setembre, sentit Mollet, baixarà pel carrer de Mogoda, passarà pel passeig de Joan Miró i es dirigirà a l’avinguda del Primer de Maig pel carrer de Caldes. La cavalcada anirà al barri de la Vecasa passant pel carrer del Progrés, el passeig del Pintor Sert i el carrer del Pintor Fortuny. Tot seguit, els Reis Mags aniran pel carrer Brutau fins A l’avinguda de l’Onze de Setembre, el carrer de Sant Pau, l’avinguda del Turó i el carrer d’Antonio Machado.

La comitiva passarà novament per Onze de Setembre i finalitzarà, al voltant de les 19.30 h, a la plaça d’Antoni Baqué. Els Reis entraran a l’Església de Sant Josep per fer les ofrenes d’or, encens i mirra al nen Jesús. Tot seguit, els Mags d’Orient es dirigiran a tota la població des de l’escenari instal·lat a la plaça. Allà, tots els infants que vulguin podran saludar ses majestats d’Orient.

Publicitat

Publicitat

Més notícies