Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

L’establiment De flor en flor torna a guanyar el Concurs de Pessebres

1r premi. De flor en flor
1r premi. De flor en flor
2n premi. Mercat Municipal (Esc. Joan Maragall)
2n premi. Mercat Municipal (Esc. Joan Maragall)
3r premi. La Llagosta Textil
3r premi. La Llagosta Textil

El pessebre de l’establiment comercial De flor en flor ha estat el guanyador del Concurs de Pessebres, que ha organitzat l’Ajuntament de la Llagosta. Aquest és el segon any consecutiu que aquesta floristeria s’emporta el primer premi, de 200 euros.

El segon pessebre del certamen ha estat per al Mercat Municipal, que ha estat elaborat pels alumnes d’infantil de l’Escola Joan Maragall. Els paradistes del Mercat lliuraràn els 120 euros del premi al col·legi. L’establiment La Llagosta Téxtil, situat al carrer de Sant Miquel, ha estat premiat amb els 80 euros del tercer classificat.

El Concurs de Pessebres de la Llagosta ha comptat amb un total de set participants, dos més que l’any passat. A més dels tres guanyadors, enguany han pres part també el Casal d’Avis, la Parroquia de Sant Josep, l’establiment Hogar Mobel i l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies