Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Les activitats nadalenques continuaran aquest cap de setmana a la nostra localitat

30è Pessebre vivent 001Aquest cap de setmana continuen les activitats de la programació de Nadal, preparada per l’Ajuntament i diverses entitats de la nostra localitat. El Pessebre Vivent, la recollida d’aliments dels rocieros o el Concert de Nadal de l’Escola de Música són algunes de les propostes destacades.

Precisament la primera activitat que es desenvoluparà serà el recital que oferirà l’alumnat de l’Escola Municipal de Música. El concert tindrà lloc aquesta tarda, a partir de les 19.30 h, al Centre Cultural. El repertori inclourà, com és habitual, temes tradicionals de Nadal i altres més moderns.

Demà dissabte, a les 16 h començarà el Festival de Nadal de la Room, escola de dansa, al Centre Cultural. Una hora més tard, a les 17 h, el bar restaurant Los Candiles acollirà el segon Quinto de Nadal que organitza La Llagosta + Activa. La rifa servirà per recaptar diners per cobrir les despeses de l’entitat. els premis del Quinto de Nadal han estat donats per comerços de la Llagosta.

Els nens i nenes de la Llagosta tindran aquest cap de setmana l’oportunitat de veure al Pare Noël. La colla dels Volats i l’Asociación Rociera han convidat a Santa Claus, que estarà a la seu dels rocieros demà i diumenge de 18 a 20 h.

L’Asociación Rociera també organitzarà diumenge una recollida d’aliments per a Càritas Parroquial. Les persones que vulguin realitzar les seves aportacions ho podran fer a la Parròquia de Sant Josep a partir de les 13 h. El cor Jara i Romero participarà aquella hora a la missa rociera que se celebrarà a l’església.

Una hora abans, a les 12 h, començarà la Ballada de sardanes que cada any organitza per Nadal l’Agrupació Sardanista. Com és habitual, la ballada es farà a la plaça d’Antoni Baqué. En aquesta ocasió, l’acte estarà amenitzat per la Cobla Jovenívola de Sabadell.

Diumenge a la tarda es desenvoluparà una de les activitats més tradicionals del Nadal a la Llagosta, el Pessebre Vivent, que arriba ja a la seva 32a edició. La representació començarà a les 18.30 h. Més de 50 persones formen part del Pessebre. Els organitzadors mantindran al Parc Popular les tradicionals escenes de l’Anunciació, el Naixement del nen Jesús, l’adoració dels pastors o l’arribada dels Reis Mags. Enguany, es recuperaran alguns dels temes musicals que ambientaven les primeres edicions del pessebre. En finalitzar el Pessebre Vivent, la Murga oferirà una botifarrada popular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies