Diumenge, 01 octubre 2023
26.6 C
La Llagosta

Can Pelegrí acull avui una xerrada sobre ocupació juvenil

Les Regidories de Joventut i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Llagosta organitzen avui una xerrada sobre el Programa de Garantia Juvenil al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí. L’acte tindrà lloc a les 11 h i té com a objectiu informar sobre aquesta iniciativa europea d’ocupació juvenil.

La xerrada anirà a càrrec de la tècnica de la Xarxa Impulsors del Programa Garantia Juvenil de l’Àrea de Serveis Personals del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Mònica Álvarez Pérez. El Programa de Garantia Juvenil és una iniciativa per reduir l’atur i millorar la formació entre el jovent. Durant la xerrada s’informarà als assistents sobre accions de formació i de pràctiques laborals, ofertes de feina i l’itinerari personalitzat d’emprenedoria.

Per participar-hi, cal tenir la nacionalitat espanyola, ser ciutadà de la Unió Europea o tenir autorització per residir en territori espanyol que habiliti per treballar; estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya; tenir més de 16 anys i menys de 30 anys; no haver treballat en els últims 30 dies; i no haver rebut cap acció educativa de més de 40 hores mensuals en els últims 90 dies i, en el cas d’accions formatives de més de 40 hores, en els últims 30 dies.

Publicitat

Publicitat

Més notícies