Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

Can Pelegrí acull l’acte de presentació de la novel·la ‘La vida de Eva’, de Beatriz Fernández

Beatriz Fernández, de 29 anys i veïna de Montcada i Reixac, ha presentat la seva primera novel·la publicada, La vida de Eva. L’acte de presentació ha tingut lloc avui dimarts a la sala d’exposicions de Can Pelegrí i estava organitzat per la Biblioteca de la Llagosta. L’acte ha comptat amb el regidor de Cultura, Fran Ruiz.

La novel·la és un llibre que tracta de l’amor, la filosofia i les reflexions de la vida. “És un llibre interactiu perquè el lector pot escollir les decisions que pren la protagonista”, ha explicat l’autora Beatriz Fernández, que va autopublicar la seva primera novel·la el maig del 2021. En l’actualitat, treballa en una segona novel·la que publicarà pròximament.

En acabar la presentació, que ha moderat Conchi Fernández, dinamitzadora de la Biblioteca de la Llagosta, la trentena d’assistents han pogut preguntar i resoldre dubtes amb l’autora. A més, s’ha fet el sorteig d’un exemplar entre tots els assistents. La vida de Eva es pot comprar mitjançant Amazon amb un preu de 15 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies