Dijous, 01 desembre 2022
9.5 C
La Llagosta

La Biblioteca i l’espai jove de Can Pelegrí reobren a partir de dilluns

La Biblioteca Municipal i l’espai jove reobriran a partir de dilluns, 30 de novembre. Els dos serveis municipals se situen al Centre Cultural i Juvenil de Can Pelegrí, al número 9 del carrer de Jaume I.

La zona jove de l’equipament municipal torna a obrir amb l’Espai d’estudi jove i el Servei d’Informació Juvenil (SIJ), amb l’horari de dilluns a dijous, de 17 a 20 h, i els dimecres, de 10 a 13 h. L’accés a l’espai d’estudi és per codi QR, amb aforament limitat i és obligatori l’ús de mascareta. Pel que fa al SIJ, l’assistència ha de ser amb cita prèvia, que es pot confirmar mitjançant un missatge directe a l’Instagram del servei.

Pel que fa a l’assessorament laboral juvenil, l’horari de reobertura seguirà sent els dilluns, cada quinze dies, de 16 a 20 h. Per accedir, s’ha de demanar una cita prèvia mitjançant el Whatsapp del 682.701.206 o per correu electrònic, treball2.vallesoriental@oficinajove.cat.

La Biblioteca també torna a obrir les portes sense la necessitat de demanar una cita prèvia, tot i que aquest servei es mantindrà. El seu horari serà de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30 h, i els dissabtes al matí, de 10 a 14 h.

Publicitat

Publicitat