La Biblioteca celebra els seus 25 anys a Can Pelegrí

0
109

La Biblioteca de la Llagosta ha preparat una programació d’activitats per commemorar els 25 anys que porta a la primera planta de Can Pelegrí. A partir de divendres, 24 de maig, es desenvoluparan tot un seguit de propostes adreçades a usuaris de totes les edats.

Divendres, es posaran en marxa dues exposicions a la Biblioteca. La primera és un recull d’imatges de la història de l’equipament. L’altra és una mostra de les felicitacions que petits i grans han dedicat a la Biblioteca. A partir d’aquest dia, i fins al 6 de juny, es podrà participar a la votació per escollir el nou logotip del centre de lectura. Les propostes es podran veure a la mateixa Biblioteca i a les seves xarxes socials.

Els lectors més petits tenen la seva primera cita divendres, a les 18.30 h, amb Un conte al sac, que els convidarà a fer un viatge en el temps per la història de l’edifici que acull la Biblioteca. Aquesta activitat està adreçada a infants a partir del sis anys. Per participar-hi, cal inscripció prèvia.

La propera setmana hi ha programades tres activitats. Dilluns, 27 de maig, l’escriptora i guionista Maite Carranza, guanyadora del Premio Nacional de Literatura Juvenil, del Premio Cervantes Chico i del Premi Atrapallibres entre molts d’altres, visitarà la Biblioteca per tenir una trobada a partir de les 18 h amb infants i joves. A les 19 h, també comentarà amb el Club de Lectura la seva novel·la El fruit del baobab.

Dimarts, tindrà lloc una nova edició de Poesies des del meu balcó. A partir de les 19 h, els membres del taller creatiu de la Biblioteca oferiran un nou recital des de balcons de la nostra població, acompanyats de l’alumnat d’Arts escèniques – Música de 4t d’ESO de l’INS Marina.

El dia 29 es farà un recorregut per l’espai natural de la Llagosta, a càrrec del grup de la Llagosta de Viu la Riera de Caldes. La passejada començarà a les 17 h.

Les darreres activitats es desenvoluparan a principis de juny. El dia 4, a les 19 h, hi haurà una edició especial del Club de lectura amb la presència de l’escriptora Tina Vallès, que comentarà el seu llibre La memòria de l’arbre, Premi Anagrama de novel·la 2017. El dijous 6, BigVan Ciencia presentarà el seu monòleg científic Histèries científiques per a difractar-se de riure. L’activitat començarà a les 19 h.

La celebració acabarà el dissabte 8 de juny a partir de les 11.30 h. Primer de tot, Puri Ortega explicarà el conte El misteri de la Biblioteca. Tot seguit, usuaris petits i grans de la Biblioteca explicaran què representa el centre per a ells. Al matí, també es presentarà el nou logotip de la Biblioteca i el seu nou perfil d’Instagram. L’acte es tancarà amb els parlaments oficials i un aperitiu.

Publicitat