Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Aquest cap de setmana s’inicia a la Llagosta la programació de Nadal

La Llagosta + Activa i l’esplai Dijoc organitzen demà tot un seguit de Tallers nadalenc a la plaça d’Antoni Baqué. A partir de les 11 h, i fins les 13.30 h, infants i els seus familiars podran participar de les diferents propostes preparades. Decoració, artesania, manualitats, maquillatge, bijuteria,… són alguns dels tallers que es realitzaran. A més, hi haurà cafè i xocolata i es farà un arbre de Nadal comunitari. Per participar als tallers caldrà fer un donatiu, un taller costarà un euro; tres tallers, dos euros i per cinc euros es podran fer tots els tallers.

L’Església Evangèlica el Redemptor de la Llagosta organitza demà un mercat solidari. L’activitat es desenvoluparà al matí a la plaça d’Antoni Baqué. L’objectiu del mercat és recaptar fons per a un projecte que l’Església Evangèlica té en marxa a Bolívia. Concretament es tracta d’una casa d’acollida de noies que han estat mares. El centre es diu Hogar el Faro Bolívia.

D’altra banda, la Llagosta + Activa organitzarà també demà la primera sessió del Quinto de Nadal. El Quinto de Nadal és un esdeveniment social i tradicional nadalenc típic de moltes comarques Catalanes. L’acte tindrà lloc a partir de les 17 h al Bar Restaurant los Candiles. L’entitat destinarà els beneficis del Quinto a l’entitat Aspayfacos.

La Casa de Andalucía de la Llagosta celebrarà l’intercanvi cultural especial de Nadal, L’acte es farà demà, a partir de les 18.30 h al Centre Cultural. En aquesta ocasió actuaran el cor rociero San Martín, de Barcelona, les alumnes de ball de la Casa de Andalucía i els quadre de ball Azahar, Al Alba i Meritxell i Jesús. La festa inclourà el show del Casal Terrassa Centre.

El mateix Centre Cultural acollirà diumenge, a partir de les 18.30 h, la Jornada folklòrica i gastronòmica d’Aragó i Andalusia a Catalunya que organitza l’entitat Unión Musical la Flamenca. L’acte comptarà amb l’actuació del Centro Aragonés de Mollet y Comarca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies