Dilluns, 27 maig 2024
20.4 C
La Llagosta

La Comissió de Festa Major 2015 ha mantingut la seva darrera reunió

La Comissió de Festa Major 2015 es va reunir ahir fer balanç de la Festa Gran de la nostra localitat. Aquesta ha estat la darrera reunió de la Comissió, que, segons el reglament, queda dissolta de forma automàtica. L’Ajuntament farà a principis d’any la convocatòria per constituir la Comissió de Festa Major 2016.

La trobada d’ahir va servir també per analitzar els resultats de l’enquesta ciutadana realitzada per l’Ajuntament per conèixer el seu grau de satisfacció amb la Festa Gran. Els membres de la Comissió de Festa Major coincideixen en el seu balanç amb la valoració general que van fer els enquestats, que van aprovar amb nota la Festa Major d’enguany. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Llagosta, Mariano García, ha destacat que l’ànim de tots és que “tothom opinava que la Festa tingui una empenta de cara al proper any” i poder “solventar les petites errades o falta de coordinació que pugui haver-se donat puntualment”.

Els canvis introduïts, com ara el nou espai de concerts a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons o l’eliminació de l’escenari del carrer de l’Estació, han tingut una acollida positiva per a la majoria d’enquestats. La Comissió de Festa Major és de la mateixa opinió, tot i que reconeixen que s’hauria de fer alguna actuació amb el ferm de la plaça d’Antoni Baqué, poc adequat per ballar al ritme de les orquestres.

A la reunió d’ahir també es va efectuar un balanç de les activitats de Festa Major. En línies generals, el programa va funcionar força bé. Tot i això, es va veure la necessitat d’ajustar algunes activitats adreçades al mateix públic i que coincidien en el temps. Si l’objectiu inicial era que fossin complementàries, la sensació és que es treien assistents una a l’altra. Per al regidor de Participació Ciutadana, Jaume Bonallach, tant la Comissió de Festa Major com la Comissió Jove “han tingut un paper molt actiu” i és important “que hi hagi bona voluntat per part de tots, Ajuntament, comissions i ciutadania”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies