Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament fa una enquesta ciutadana per conèixer l’opinió sobre la Festa Major

La pl. de l'Alcalde Sisó Pons duran un acte de la Festa Major
La pl. de l’Alcalde Sisó Pons durant un acte de la Festa Major

Una vegada passada la Festa Major, l’Ajuntament de la Llagosta ha decidit fer tot un seguit d’accions per conèixer l’opinió de la ciutadania. Aquesta és la primera vegada que el Consistori farà una enquesta sobre la Festa gran de la nostra localitat.

Aquest any, la Festa Major de la Llagosta ha experimentat diverses novetats, les mes destacades han estat els canvis d’escenari i la recuperació dels Focs artificials. Una altra novetat important ha estat la creació de la Comissió de Festa Major, que juntament amb la Comissió Jove, s’han encarregat de preparar la programació.

La ubicació del nou Espai de Concerts a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons, substituint a l’Espai Jove del recinte firal; l’eliminació de l’escenari del carrer de l’Estació o la ubicació de la discoteca jove al carrer de Vic han estat alguns dels canvis més importants de la Festa Major d’aquest any.

L’Ajuntament ha contemplat diferents fases per conèixer l’opinió de la ciutadania. Durant aquests dies està realitzant 372 enquestes a peu de carrer a persones majors de 15 anys. D’aquesta manera es vol tenir una mostra àmplia, representativa de diverses edats, distribuïda per diferents zones del municipi.

En una segona fase, es realitzarà un qüestionari als veïns i veïnes del voltant de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons, on s’ha ubicat el nou escenari. El Consistori vol d’aquesta manera donar veu a les persones que més a prop han tingut el nou espai de concerts.

Per últim, qualsevol veí i veïna podrà donar la seva opinió al formulari que es penjarà al web municipal www.llagosta.cat.

Les dades serviran per a què els organitzadors sàpiguen quina acollida han tingut els canvis introduïts i tenir-ho pressent a l’hora de preparar la propera Festa Major.

Publicitat

Publicitat

Més notícies