Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El Viejas Glorias s’estrena amb victòria en lliga i celebra el títol de Festa Major

El CD Viejas Glorias va tenir un bon debut de temporada a la Divisió d’Honor 2015-2016 de veterans: victòria contra el Polinyà i celebració del Trofeu Festa Major. El primer partit de lliga va coincidir en dates amb la festivitat del nostre municipi i l’entitat llagostenca va guanyar 5 a 2 l’equip del Vallès Occidental.

El Viejas Glorias va jugar el primer partit de lliga sense disputar cap amistós de pretemporada. Tot i això es va mostrar superior contra el Polinyà, que es va presentar al partit amb només deu jugadors disponibles en el seu inici. L’equip llagostenc va saber aprofitar aquesta situació i en 25 minuts ja guanyava 4 a 0 amb el doblet de Bibi i els gols de Busi i Muñiz.

A la represa, el Polinyà va marcar dos gols en deu minuts i av escurçar la diferència. Poc després va haver-hi reacció local i Óscar va frenar l’empenta visitant fent el cinquè i definitiu gol del partit. Durant el partit va debutar Rubén i per la propera jornada, al camp del Montflorit que s’estrena en la categoria, podrien fer-ho Lauren i Paco, també nous fitxatges del conjunt veterà llagostenc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies