Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Bon resultat del judo llagostenc infantil al primer rànquing català de la temporada

aroa silverio
Silverio al més alt del podi

La participació del Club de Judo Karate la Llagosta al primer rànquing català infantil i cadet de la temporada s’ha saldat amb dues medalles. Aroa Silverio va ser primera a la categoria infantil de més de 63 quilos i Asier Gil tercer infantil de menys de 55 quilos.

Els dos judokes sumen així els primers punts en la carrera per disputar el Campionat d’Espanya. Un altre judoka llagostenc es va quedar a les portes d’aconseguir medalla a la categoria infantil, Ricardo Pereira que va perdre davant el primer classificat i va lluitar pel tercer lloc contra el seu company Asier Gil, que va guanyar finalment el bronze.

A la categoria cadet, la sort no va estar de cara i dos esportistes llagostencs, Bojdan Ivancea i Iker Meneses van disputar el tercer lloc en els seus pesos respectius, però finalment van classificar-se en cinquè lloc.

El Club de Judo Karate la Llagosta va presentar-se a la competició amb sis judokes infantils i cinc a la categoria cadet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies