Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

El cadet Kaisan Molina queda tercer a la Supercopa de Catalunya júnior de judo

El judoka en edat cadet, Kaisan Molina, de l’AE Karate-Judo la Llagosta, ha guanyat una medalla de bronze a la Supercopa de Catalunya de judo júnior, que va tenir lloc dissabte al Pavelló Llars Mundet de Barcelona.

Molina va quedar al tercer lloc en una categoria superior després de guanyar l’últim combat pel bronze. El lluitador del club llagostenc va participar amb èxit en la categoria de menys de 81 kg. “Vam decidir participar com si fos un entrenament, tot i ser una categoria superior, i va anar molt bé. Fins i tot ara podria accedir al Campionat d’Espanya júnior, però primer hi ha la fase sector”, admet un dels seus entrenadors a l’AE Karate-Judo la Llagosta, Sergi Pons.

A la Supercopa de Catalunya júnior també van participar dues lluitadores del club llagostenc en edat cadet. Naiara González va assolir un cinquè lloc i Andrea Lara no va poder lluitar per les medalles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies