Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Les PIME de la Llagosta poden optar a un programa per augmentar la seva competitivitat

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, de la qual forma part l’Ajuntament de la Llagosta, ha posat en marxa la segona edició del programa Creixement Via-C. El principal objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar a la petita i mitjana empresa a guanyar competitivitat.

El programa oferirà assessorament empresarial a càrrec de consultors especialitzats en diferents àrees. Aquesta iniciativa està adreçada a empreses que tinguin entre 5 i 50 persones empleades. Per accedir al programa cal inscriure’s al Servei d’Ocupació Local, situat a la planta baixa de l’edifici administratiu municipal, al passeig del Pintor Sert, o a través del web www.rieradecaldes.com, a l’apartat assessorament Via-C.

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes subvencionarà a les primeres 25 empreses seleccionades que, després d’una entrevista de diagnosi, se’ls donarà suport i acompanyament en diferents àrees. El projecte contempla la identificació dels problemes i les necessitats de l’empresa, les possibles solucions, la definició d’una estratègia per iniciar un procès de canvi, concretar un pla d’accions immediates i ajudar a definir les línies d’actuació a mig termini per augmentar la competitivitat de l’empresa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies