Les PIME de la Llagosta poden optar a un programa per augmentar la seva competitivitat

0
80

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, de la qual forma part l’Ajuntament de la Llagosta, ha posat en marxa la segona edició del programa Creixement Via-C. El principal objectiu d’aquesta iniciativa és ajudar a la petita i mitjana empresa a guanyar competitivitat.

El programa oferirà assessorament empresarial a càrrec de consultors especialitzats en diferents àrees. Aquesta iniciativa està adreçada a empreses que tinguin entre 5 i 50 persones empleades. Per accedir al programa cal inscriure’s al Servei d’Ocupació Local, situat a la planta baixa de l’edifici administratiu municipal, al passeig del Pintor Sert, o a través del web www.rieradecaldes.com, a l’apartat assessorament Via-C.

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes subvencionarà a les primeres 25 empreses seleccionades que, després d’una entrevista de diagnosi, se’ls donarà suport i acompanyament en diferents àrees. El projecte contempla la identificació dels problemes i les necessitats de l’empresa, les possibles solucions, la definició d’una estratègia per iniciar un procès de canvi, concretar un pla d’accions immediates i ajudar a definir les línies d’actuació a mig termini per augmentar la competitivitat de l’empresa.

Publicitat