Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

La Mostra 4.0 posarà el punt final a la Setmana del Teatre

mostra 4.0Diumenge es tancarà la Setmana del Teatre de la Llagosta amb la Mostra 4.0. Els grups de teatre de la nostra localitat portaran a escena La Llagosta negra, una obra que es representarà a diferents escenaris. Els espectadors viatjaran en un microbús per seguir la trama d’aquesta peça criminal. Les localitat ja fa dies que estan exhaurides.

La Llagosta negra s’interpretarà en espais pocs habituals, com ara el pati d’una casa particular, l’obrador del Forn Ribas o el celler Boreal. El públic assistent haurà de resoldre un cas d’assassinat. Cinc grups de 24 persones s’aniran traslladant en microbús d’escenari en escenari, amb sortida i arribada al Centre Cultural. Seran cinc representacions que donaran pistes per descobrir qui és l’assassí.

En l’obra participen els grups de la Llagosta TELL Júnior, l’Escola de tetre TELL, JUMP, La Alegría de Vivir, Amics de la Cultura, Bobombín i Nanocosmos Teatre. A més, la representació també intervenen persones que no formen part de cap grup. L’espectacle està dirigit per la Companyia la Reial, que està especialitzada a fer teatre a escenaris no convencionals.

Per poder satisfer la demanda originada per aquesta proposta, l’Ajuntament de la Llagosta està buscant noves dates per oferir més representacions de La Llagosta negra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies