Divendres, 26 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

La Llagosta + Activa entrega la recaptació contra l’ELA a l’Hospital Vall d’Hebron

ela
Font: Facebook Llagosta + Activa

La Llagosta + Activa ja ha fet entrega dels diners recaptats per a la investigació de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) durant la celebració del vermut solidari que va fer diumenge de Festa Major. L’entitat va aconseguir reunir 503 euros a partir de les donacions de la ciutadania. La quantitat ha estat lliurada a l’Institut de Recerca de l’Hospital Vall d’Hebron, el qual destinarà exclusivament tots els diners a la investigació de la malaltia de l’ELA.

Tot i que la Llagosta + Activa ha organitzat diverses activitats amb fins solidaris, aquesta era la primera vegada que organitzava una col·lecta contra l’ELA. L’any passat, però, una altra entitat de la Llagosta, la Murga, ja va aprofitar tots els seus actes de Festa Major per recaptar fons per a la mateixa causa solidària.

L’ELA és una malaltia neurològica progressiva que ataca a les cèl·lules nervioses encarregades de controlar els músculs voluntaris. De moment, no té cura, per això totes les investigacions estan centrades en aconseguir que les persones afectades puguin viure més temps i amb més qualitat de vida.

Publicitat

Publicitat

Més notícies