Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El divendres s’enceta la Quarta Setmana del Teatre amb un cinefòrum

La programació de la Quarta Setmana del Teatre de la Llagosta es desenvoluparà a partir d’aquest divendres i es perllongarà fins al 25 d’octubre amb espectacles professionals i amateurs. La primera activitat tindrà lloc aquest divendres a partir de les 19 h amb una sessió de cinefòrum amb la pel·lícula Noviembre i es realitzarà al Centre Cultural.

La projecció es va estrenar el 2003, escrita i dirigida per Achero Mañas. L’obra, filmada com un fals documental, explica la història d’Alfredo, interpretat per Óscar Jaenada, que representa un actor idealista i amb esperit revolucionari que se’n va a Madrid a estudiar interpretació. A la capital espanyola formarà un grup de teatre anomenat Noviembre que transformarà el carrer en el seu escenari per interpel·lar els vianants i fer-los sentir vius.

Durant el cap de setmana, la Setmana del Teatre continuarà amb l’espectacle professional amb la representació de l’obra Animals de companyia que tindrà lloc el dissabte, 17 d’octubre, al Centre Cultural. L’espectacle anirà a càrrec de la dramaturga Estel Solé. Mercè Martínez, Eduard Buch, Martina Tresserra, Míriam Tortosa i Jacob Torres són els encarregats de donar vida a un grup d’amics que, a patir d’una festa de benvinguda, comencen a treure tot el pitjor de cadascun d’ells. Les entrades anticipades es poden comprar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania per 9 euros, mentre que el dia de l’espectacle el preu serà de dotze euros.

El diumenge, 18 d’octubre, el Parc Popular acollirà diverses propostes. A les 13 h, es podrà veure Circ Cabaret Armando Rissotto, a càrrec de la Companyia Txo Titelles. A les 18.30 h serà el torn de Parc King Teatre, una acció que vol apropar l’artista i el públic. Clowns, teatre gestual, titelles, comèdia de l’absurd i altres representacions ompliran la tarda. En cas de pluja, aquestes dues activitats es faran al Centre Cultural.

El programa de la Setmana del Teatre continuarà la propera setmana amb diverses activitats fins al 25 d’octubre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies