Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Exhaurides les invitacions per a la Mostra 4.0 de la Setmana del Teatre

Venda entrades Mostra 4,0 web
L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania a primera hora del matí

Les 120 invitacions per assistir a la Mostra 4.0 s’han exhaurit aquest matí. Les entrades es podien recollir a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Cada persona podia agafar només dues invitacions.

La Mostra 4.0 es representarà el 25 d’octubre en espais pocs habituals, com ara el pati d’una casa particular, l’obrador del Forn Ribas o el celler Boreal. El públic assistent haurà de resoldre un cas d’assassinat. Cinc grups de 24 persones s’aniran traslladant en microbús d’escenari en escenari, amb sortida i arribada al Centre Cultural. Seran cinc representacions que donaran pistes per descobrir qui és l’assassí.

Per a l’espectacle que encara queden entrades és per a l’obra Animals de companyia, d’Estel Solé. La representació tindrà lloc el 17 d’octubre, a les 20 h, al Centre Cultural. Les entrades anticipades es poden comprar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania per 9 euros. El dia de l’espectacle el preu serà de dotze euros.

A la mateixa oficina es poden fer les inscripcions per als tallers que es faran el divendres 23 a Can Pelegrí. A les 18 h començarà un sobre creació de titelles, a càrrec de Nelo Sebastián Vera, i a les 19.30 h un sobre interpretació per adults, dirigit per Màrius Hernández.

Publicitat

1 COMENTARI

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies