Antonio Rodríguez, el Barber del Vallès, participa diumenge al Campionat Nacional de Perruqueria Masculina

0
30
antonio perruquer 006
Antonio Rodríguez i el seu fill Alberto a la barberia que regenten a la Llagosta

El perruquer de la Llagosta Antonio Rodríguez, el Barber del Vallès, participarà aquest cap de setmana al 24è Campionat Nacional de Perruqueria Masculina. El certamen tindrà lloc a la ciutat d’Albacete i Rodríguez hi prendrà part per primera vegada. Els guanyadors passaran automàticament a ser aspirants del Campionat Mundial, que se celebrarà l’any vinent a Corea del Sud.

Diumenge, Antonio Rodríguez i la resta d’aspirants hauran de fer dues proves tècniques per demostrar la seva habilitat amb les tisores: un tallat de cabells “clàssic”, que puntua individualment, i un altre creatiu, d’execució lliure i treballat en equip. D’entre tots els concursants -una vuitantena- el jurat escollirà tres guanyadors.

El barber llagostenc és expert en tallats, afaitats i barbes vintage. Malgrat els seus 47 anys d’experiència com a perruquer, Antonio Rodríguez assaja els pentinats del certamen cada dia abans d’entrar a la feina i un cop abaixa la persiana amb l’ajuda del gremi de perruquers de Barcelona. Tot i que el nivell dels aspirants és alt, Rodríguez creu que diumenge té possibilitats de sortir amb algun premi.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí