Diumenge, 16 juny 2024
17.4 C
La Llagosta

Antonio Rodríguez, el Barber del Vallès, participa diumenge al Campionat Nacional de Perruqueria Masculina

antonio perruquer 006
Antonio Rodríguez i el seu fill Alberto a la barberia que regenten a la Llagosta

El perruquer de la Llagosta Antonio Rodríguez, el Barber del Vallès, participarà aquest cap de setmana al 24è Campionat Nacional de Perruqueria Masculina. El certamen tindrà lloc a la ciutat d’Albacete i Rodríguez hi prendrà part per primera vegada. Els guanyadors passaran automàticament a ser aspirants del Campionat Mundial, que se celebrarà l’any vinent a Corea del Sud.

Diumenge, Antonio Rodríguez i la resta d’aspirants hauran de fer dues proves tècniques per demostrar la seva habilitat amb les tisores: un tallat de cabells “clàssic”, que puntua individualment, i un altre creatiu, d’execució lliure i treballat en equip. D’entre tots els concursants -una vuitantena- el jurat escollirà tres guanyadors.

El barber llagostenc és expert en tallats, afaitats i barbes vintage. Malgrat els seus 47 anys d’experiència com a perruquer, Antonio Rodríguez assaja els pentinats del certamen cada dia abans d’entrar a la feina i un cop abaixa la persiana amb l’ajuda del gremi de perruquers de Barcelona. Tot i que el nivell dels aspirants és alt, Rodríguez creu que diumenge té possibilitats de sortir amb algun premi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies