Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Biblioteca ja disposa del lot de llibres del premi Maria Moliner

biblio maria molinerLa Biblioteca de la Llagosta ja ha posat a disposició de la ciutadania el préstec dels llibres del premi Maria Moliner, que va guanyar ara fa tot just un any.

L’equipament va rebre el lot-que conté 155 llibres de tots els gèneres i per a lectors de totes les edats- fa unes setmanes, i fins ara els ha estat folrant i catalogant amb els corresponents codis. Aquesta setmana, però, ja ha enllestit la feina i ha preparat una exposició amb tots ells perquè els usuaris coneguin quins títols hi ha.

La Campanya d’Animació a la Lectura Maria Moliner és una iniciativa del Ministerio d’Educación, Cultura y Deportes, la Federación Española de Municipios y Provincias i la Fundació Coca-Cola. El guardó reconeix cada any un total de 300 biblioteques de municipis de menys de 300.000 habitants que destaquen pels seus projectes de dinamització i foment de la lectura entre tots els col·lectius, especialment entre els infants i els joves. Els anys 2006 i 2008, la Biblioteca de la Llagosta ja va ser guardonada als Premis Maria Moliner.

Publicitat

Publicitat

Més notícies