Divendres, 29 març 2024
14.5 C
La Llagosta

El llagostenc Antonio Rodríguez, satisfet de la seva participació al Campionat Nacional de Perruqueria Masculina

campionat perruqueria
Antonio Rodríguez a la prova de tallat clàssic. Font: Facebook El Barber del Vallès

El perruquer de la Llagosta Antonio Rodríguez, el Barber del Vallès, no va aconseguir guanyar el Campionat Nacional de Perruqueria Masculina, que va tenir lloc aquest diumenge a Albacete. El certamen, que arribava a la 24a edició, va proclamar campió d’Espanya el valencià José Vicente Sanz.

L’organització donarà a conèixer dilluns la classificació definitiva tant de la categoria individual com la d’equips. Tots els aspirants van haver de passar dues proves: un tallat de cabells clàssic, que puntuava individualment, i un altre creatiu, d’execució lliure i que sumava punts per equips. A la primera prova, Rodríguez, que és expert en perruqueria clàssica, va obtenir un bon lloc i, a l’espera dels resultats, assegura que ha quedat entre els 15 primers classificats. En canvi, a la prova d’execució lliure, que incloïa tècniques de coloració, l’equip de Barcelona no va poder situar-se entre els primers llocs.

Aquesta era la primera vegada que Antonio Rodríguez participava pal campionat nacional. Tot i no haver aconseguit el títol de millor perruquer masculí d’Espanya, el llagostenc s’ha mostrat molt satisfet amb l’experiència i assegura que tornarà a prendre part a la propera edició del certamen.

Publicitat

Publicitat

Més notícies