Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

El Barber del Vallès organitza una lliga de perruquers

La perruqueria de la Llagosta El Barber del Vallès organitza conjuntament amb dues perruqueries més de Barcelona un lliga de barbers. La competició s’iniciarà a la nostra localitat aquest diumenge, a partir de les 11 h, al passeig del Pintor Sert.

La competició constarà de tres jornades. Després de la sessió de la Llagosta, se’n faran dues més a Barcelona. De cada una d’elles sortiran tres classificats, que s’enfrontaran a la final per decidir qui és el guanyador de la lliga.

La competició està oberta a qualsevol perruquer. El límit de participants per a aquest diumenge és de quinze persones. Fins ara, ja han formalitzat la seva inscripció onze barbers. Els interessats poden adreçar-se al Barber del Vallès, que es troba al passeig del Pintor Sert cantonada amb el carrer de Montserrat Roig, o trucar al telèfon 93 560 46 87.

Antonio Rodríguez, del Barber del Vallès, ha indicat que aquesta competició neix principalment “amb l’objectiu d’ensenyar a joves perruquers, resoldre els seus dubtes, que es coneguin entre ells, crear un bon ambient i animar a aquests joves emprenedors”.

La primera jornada de la lliga de barbers estarà amenitzada per un DJ. A més, hi haurà una exposició de bicicletes de dissenys Choppers.

Publicitat

Publicitat

Més notícies