El Barber del Vallès organitza una lliga de perruquers

0
64

La perruqueria de la Llagosta El Barber del Vallès organitza conjuntament amb dues perruqueries més de Barcelona un lliga de barbers. La competició s’iniciarà a la nostra localitat aquest diumenge, a partir de les 11 h, al passeig del Pintor Sert.

La competició constarà de tres jornades. Després de la sessió de la Llagosta, se’n faran dues més a Barcelona. De cada una d’elles sortiran tres classificats, que s’enfrontaran a la final per decidir qui és el guanyador de la lliga.

La competició està oberta a qualsevol perruquer. El límit de participants per a aquest diumenge és de quinze persones. Fins ara, ja han formalitzat la seva inscripció onze barbers. Els interessats poden adreçar-se al Barber del Vallès, que es troba al passeig del Pintor Sert cantonada amb el carrer de Montserrat Roig, o trucar al telèfon 93 560 46 87.

Antonio Rodríguez, del Barber del Vallès, ha indicat que aquesta competició neix principalment “amb l’objectiu d’ensenyar a joves perruquers, resoldre els seus dubtes, que es coneguin entre ells, crear un bon ambient i animar a aquests joves emprenedors”.

La primera jornada de la lliga de barbers estarà amenitzada per un DJ. A més, hi haurà una exposició de bicicletes de dissenys Choppers.

Publicitat