Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Tot preparat per celebrar la Quarta Setmana del Teatre de la Llagosta

La Quarta Setmana del Teatre de la Llagosta tindrà com eix vertebrador els espais no convencionals. Aquest esdeveniment cultural se celebrarà a la tardor i no a l’estiu com en edicions anteriors. Amb aquest canvi es vol evitar la coincidència amb el gran nombre d’activitats que s’organitzen abans de l’estiu i així potenciar un increment d’espectadors.

La programació de la Quarta Setmana del Teatre es desenvoluparà del 16 al 25 d’octubre amb espectacles professionals i amateurs. L’activitat més destacada serà la Mostra 4.0, l’espectacle preparat pels grups locals TELL júnior, l’Escola de teatre TELL, JUMP, la Alegría de Vivir, Amics de la Cultura, Bobombín i Nanocosmos Teatre.

La Mostra 4.0 es representarà el 25 d’octubre, a partir de les 17 h, en espais pocs habituals, com ara el pati d’una casa particular, l’obrador del Forn Ribas o el celler Boreal. El públic assistent haurà de resoldre un cas d’assassinat. Cinc grups de 24 persones s’aniran traslladant en microbús d’escenari en escenari, amb sortida i arribada al Centre Cultural. Seran cinc representacions que donaran pistes per descobrir qui és l’assassí. Per assistir a la Mostra 4.0 cal recollir les invitacions a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania a partir del dimarts 13 d’octubre. Cada persona podrà recollir un màxim de dues invitacions.

Foto promocional d'Animals de Companyia
Foto promocional d’Animals de Companyia

L’espectacle professional de la Quarta Setmana del Teatre anirà a càrrec de la dramaturga Estel Solé. Solé portarà a escena la seva obra Animals de companyia. Mercè Martínez, Eduard Buch, Martina Tresserra, Míriam Tortosa i Jacob Torres són els encarregats de donar vida a un grup d’amics que, a patir d’una festa de benvinguda, comencen a treure tot el pitjor de cadascun d’ells. Animals de companyia es representarà el 17 d’octubre, a les 20 h, al Centre Cultural. Les entrades anticipades ja es poden comprar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania per 9 euros. El dia de l’espectacle el preu serà de dotze euros.

Per al divendres 16 d’octubre, a les 19 h, s’ha programat una sessió de videofòrum amb la pel·lícula Noviembre, l’activitat es realitzarà al Centre Cultural.

El diumenge, 18 d’octubre, el Parc Popular acollirà diverses propostes. A les 13 h, es podrà veure Circ Cabaret Armando Rissotto, a càrrec de la Companyia Txo Titelles. A 18.30 h serà el torn de Parc King Teatre, una acció que vol apropar l’artista i el públic. Clowns, teatre gestual, titelles, comèdia de l’absurd i altres representacions ompliran la tarda.

El Taller de Teatre de la Biblioteca portarà a escena un muntatge teatral amb tres històries: Negra nit a la Pineda Fosca, una versió lliure de Don Juan Tenorio i un auca sobre la pèrdua de les fonts, rius i llacs de la Llagosta. La representació es farà el dimarts 20 d’octubre, a les 18 h, al Centre Cultural.

La Sala Infantil de la Biblioteca serà l’escenari del taller infantil Fem teatre d’ombres, amb Puri Ortega, el dia 21 d’octubre a les 18.30 h.

Per al divendres 23 s’ha programat una jornada de tallers que es desenvoluparan a Can Pelegrí. A les 18 h començarà un sobre creació de titelles, a càrrec de Nelo Sebastián Vera, i a les 19.30 h un sobre interpretació per adults, dirigit per Màrius Hernández. Per participar en aquests tallers, que són gratuïts, cal inscriure’s prèviament a l’OAC o a Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies