Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Catalunya Sí que es Pot elogia les lluites dels treballadors de Valeo i dels moviments populars

junts pel sí 036
L’acte ha finalitzat amb aplaudiments

Catalunya Sí que es Pot ha celebrat aquesta tarda un acte de campanya amb amb Albano Dante, número 1 de Podem i candidat número 5 per Barcelona de Catalunya Sí que es Pot i Alberto Garzón, diputat de l’Esquerra Plural al Congrés. A l’acte també hi ha intervingut Jordi Manils, coordinador d’ICV al Vallès Oriental i número 24 a la llista de la candidatura d’esquerres.

L’inici de l’acte ha estat marcat pel discurs de denúncia d’una desena de treballadors de Valeo afectats pel tancament de la planta de Martorelles, en què han criticat la manca de suport que reben tant per part del govern de l’Estat com del govern de la Generalitat.

junts pel sí 012
Treballadors de Valeo llegint un manifest

En el seu parlament, Alberto Garzón ha defensat la lluita pels drets socials que fan els moviments populars i ha elogiat precisament la tasca de resistència dels treballadors de Valeo. Garzón també ha reivindicat la sobirania popular i s’ha referit a aquesta com «l’única manera d’acabar amb les oligarquies», un objectiu que, segons ha apuntat, « només és possible si no hi ha guerra entre pobles ni pau entre classes».

Albano Dante, per la seva part, s’ha referit al procés sobiranista com «una excusa de CDC, PP I Ciutadans per amagar el que realment importa» i ha explicat que Catalunya Sí que es Pot vol un país nou, però «no el d’Artur Mas o Ciutadans, sinó lliure de corrupció».

L’acte ha finalitzat amb un torn de preguntes al coordinador d’ICV al Vallès Oriental, Jordi Manils.

Publicitat

Publicitat

Més notícies