Dijous, 25 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

El Correfoc de Les Llagostes de l’Avern enlluerna els carrers del municipi

CORREFOC FM 2015 070El grup de Diables Les Llagostes de l’Avern va encendre ahir a la nit els carrers del municipi amb un dels correfocs més espectaculars que s’han vist mai. A banda del seguici que acompanya l’Espurna, la bèstia de foc de l’entitat llagostenca, també van participar-hi les colles de Premià de Mar, Santa Perpètua i de Sant Antoni de Vilamajor.

El correfoc va començar a la confluència del carrer de l’Estació i l’avinguda del Primer de Maig, i va anar avançant per la plaça de la Sardana, l’avinguda de l’Onze de Setembre, fins arribar de nou al carrer de l’Estació, davant de l’ajuntament. Tant la colla infantil com la colla adulta de Les Llagostes de l’Avern van oferir un extens repertori de figures de foc. Un dels moments més esperats, però, va ser l’encesa del sostre de pirotècnia que hi havia instal·lat al passeig de l’Onze de Setembre, que va crear un túnel de foc pel qual van travessar els diables.

Tot i ser una colla jove, Les Llagostes de l’Avern aplega cada any més gent al correfoc. Tot i així, un dels membres de l’entitat, Àngel Cortés, considera que encara “falta cultura de fCORREFOC FM 2015 063oc al municipi”, i apunta que, per aquest motiu, “a la gent li costa entrar a dins del correfoc”. Tanmateix, la colla s’ha mostrat “molt satisfeta de la participació”.

Avui, a les 18.30 h, el grup de Diables organitza una gimcana per a joves de 12 a 17 anys a la plaça de la Sardana. Tots els participants podran obtenir tiquets per a les atraccions de la fira.

Publicitat

Publicitat

Més notícies