Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

El Parc Popular s’omple amb la Paella Popular de la Murga

Paella Murga Festa Major 2015 (web 1)El Parc Popular de la Llagosta s’ha tornat a omplir de gent per degustar la tradicional Paella Popular que ofereix la Murga amb motiu de la Festa Major de la Llagosta. Com cada any, s’ha format una llarga cua, que ha estat amenitzada per un grup d’animació.

220 quilos d’arròs, amb verdures, carn, peix, una bona picada i altres ingredients, han donat de si per 1.800 persones. Els membres de la Murga han començat molt d’hora a preparar la paella i, al voltant de les 14 h, han començat a servir. A més de l’arrós, la Murga també oferia beguda a tots els assistents.

Aquesta ha estat la 24a Paella Popular que ha organitzat la Murga. Famílies, grups d’amics, parelles, infants, joves i grans han anat agafant lloc durant tot el matí amb taules, cadires i mantes per poder degustar l’arròs.

Paella Murga Festa Major 2015 (web 2)Un dels membres de la Murga, David Castells, ha destacat que “cada vegada estan més experimentats” a l’hora d’organitzar l’acte i confia que “la gent s’ho passi bé, que per això ho fem”. L’encarregada de coordinar la paella, Yolanda Cabellos, ha explicat que, a més dels ingredients habituals de la paella, “li posem molt d’amor”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies