Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Les entitats esportives també organitzen actes per la Festa Major

El programa de la Festa Major de la Llagosta també inclou diverses activitats esportives. L’Handbol Club Vallag organitzarà demà el primer Torneig Mero Alonso. La competició tindrà lloc d’11 a 13 hores i de 16 a 20 hores al Poliesportiu Antonio García Robledo i comptarà amb la participació del benjamí i de l’aleví de les Escoles d’Iniciació Esportiva de la Llagosta i del cadet i del sènior del Vallag.

A les 17 hores, el primer equip del Club Esportiu la Llagosta jugarà un amistós al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert contra l’Escola de Futbol de Sentmenat.

Dissabte, l’Escola Okinawa Team farà una exhibició d’arts marcials i esports de contacte a la plaça d’Antoni Baqué a partir de les 12.30 hores.

El Club Deportivo la Concòrdia organitzarà el Trofeu de Festa Major. A les 12 h, jugarà el cadet masculí; a les 16 h, cadet-juvenil femení; i a les 18 h, el sènior, que s’enfrontarà al Gironella. Els partits es disputaran al Complex Esportiu Municipal El Turó.

A la tarda, a partir de les 17 hores, el Poliesportiu Antonio García Robledo acollirà la celebració de partits del Fútbol Sala Unión Llagostense. A les 19 h, el primer equip jugarà contra el Pare Damián.

També dissabte, el Viejas Glorias s’enfrontarà el Polinyà en el Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h en la primera jornada de la Divisió d’Honor de veterans. Al programa de la festivitat s’anunciava el partit contra els Veterans del Mollet, però degut a l’avançament del calendari de la lliga s’ha hagut de modificar.

El Club Judo Karate la Llagosta farà a partir de les 19 hores una exhibició de judo i karate al carrer de l’Estació, al costat de l’Església Parroquial de Sant Josep.

Finalment, diumenge, a partir de les 12 hores, la carpa de l’Institut Marina acollirà el primer Festival de patinatge de Festa Major organitzat pel Club Patí la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies