Dilluns, 27 maig 2024
22 C
La Llagosta

Ana Isabel Molina i Daniel Velasco es proclamen Pubilleta i Hereu 2015

Pubilleta i Hereu 2015 059
L’Hereu, a l’esquerra, i la Pubilleta, la segona per la dreta, juntament amb les dues Dames d’Honor.

 

 

Ana Isabel Molina i Daniel Velasco s’han proclamat respectivament Pubilleta i Hereu de la Llagosta 2015. Els dos infants representaran a partir d’avui i fins l’any vinent el municipi.

El certamen, que forma part de la programació de la Festa Major, ha tingut lloc aquesta tarda a la plaça d’Antoni Baqué. Prèviament, un jurat popular format per entitats de la nostra localitat ha entrevistat tots els aspirants per decidir l’elecció final. Enguany, s’han presentat 10 candidats a Hereu i 14 candidates a Pubilleta.

La Pubilleta 2015, Ana Isabel Molina, té set anys i estudia a l’Escola Joan Maragall. Daniel Velasco, l’Hereu d’aquest any, té 9 anys i és alumne de l’Escola Les Planes. Tots dos han rebut la banda que atorga el seu títol i els obsequis de mans de l’Hereu i la Pubilleta sortints, així com de l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, el regidor de Cultura, Mariano García, i el regidor d’Infància, Fran Ruiz. D’entre els aspirants, també s’ha triat les dues Dames d’Honor de la Pubilleta. Tot i que ells han estat els escollits, tots els candidats han marxar amb un obsequi cortesia dels comerços patrocinadors del certamen i de l’Ajuntament.

A banda de representar la Llagosta, la Pubilleta i l’Hereu, a més, tindran l’honor d’acompanyar Ses Majestats els Reis Mags d’Orient a la cavalcada de 2016.

Pubilleta i Hereu 2015 039
Daniel Velasco, Hereu 2015.
Pubilleta i Hereu 2015 054
Ana Isabel Molina, Pubilleta 2015

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies