Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

La Festa Major de la Llagosta escalfa motors amb diferents propostes

Elecció Pubilleta i Hereu Festa Major 2013
Elecció de la pubilleta i l’hereu, Festa Major 2013

Tot i que la Festa Major de la Llagosta no comença fins divendres, 11 de setembre, algunes activitats prèvies ja estan en marxa, com ara la captació especial de sang de l’Engreskada. Demà, es farà l’elecció de la pubilleta i de l’hereu de la Llagosta, la primera prova de l’Engreskada i la primera actuació de l’Espai de Concerts.

L’escenari de la plaça d’Antoni Baqué acollirà aquest dijous, a partir de les 18 h, l’elecció de la pubilleta de la Llagosta i de l’hereu de la nostra localitat. Els aspirants, que han de ser infants nascuts entre els anys 2005 i 2008, han d’estar a l’Ajuntament a partir de les 15.30 h. Els interessats encara poden apuntar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins les 14 h. Els nois i noies cal que portin una redacció de mitja pàgina explicant el que més els agrada de la Festa Major.

Demà, també es farà la primera prova de l’Engreskada. Els Saltats i els Volats començaran aquesta competició amistosa a la plaça de la Sardana. Els responsables de l’Engreskada han posat per títol a la prova Le Chasse au trésor. Com és habitual en gairebé totes les activitats de l’Engreskada, les normes de la prova no es donaran a conèixer fins al mateix moment de disputar-la. L’activitat començarà a les 21h.

Una altra proposta que s’estrenarà demà, dia previ a l’inici de la Festa Major, és l’Espai de Concerts, hereu de l’Espai Jove, que ha canviat d’ubicació i de nom. Les activitats que fins l’any passat es feien al costat del recinte firal es faran ara a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

El primer dels concerts serà el de l’All Star Karaoke Band. Aquesta no serà una actuació convencional, ja que la banda acompanyarà als participants del concurs Karaó què? El certamen començarà a les 24 h.

Per al divendres, primer dia de Festa, està programat un concert amb els grups locals The Burial Chamber i Insight After Doomsday i la banda Fugados de Alcatraz. Les actuacions començarana a les 22.45 h.

La mateixa nit, però al carrer de Vic hi haurà una discoteca mòbil organitzada per l’Associació de DJ’s la Llagosta VIP’S i la Comissió Jove. La nit comptarà amb les sessions de Dj Jam, Marc Pacheco, Eric Velyce, Albert Dei, Dj Quequi, José Molina i Dj Beto.

Dissabte, 12 de setembre, serà el darrer dia de l’Espai de Concerts. En aquesta ocasió, l’actuació estrella serà la d’Hotel Cochambre, el grup de versions de grans èxits musicals començarà a les 00.30, abans, a les 23.30 h, pujarà a l’escenari el grup local Folkats.

D’altra banda, la fira també es posarà en marxa demà. L’Ajuntament ha arribat a un acord amb el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i Província per tal que demà dijous hi hagi un descompte del 50% en les atraccions de la fira.

Publicitat

Publicitat

Més notícies