Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

El grup La Feria ja ha posat a la venda els tiquets del 6è Corre-tasques

El grup La Feria ha posat avui a la venda els tiquets per participar al Corre-tasques que es farà el dissabte de Festa Major. Les entrades tenen un preu de 12 euros i es poden adquirir cada tarda fins dijous que ve de 18 a 20 h a Can Pelegrí, i a l’establiment May Crime Tatoo de la Llagosta durant el seu horari d’obertura al públic.

Enguany, l’activitat arriba a la sisena edició. Com ja és habitual, el recorregut començarà a les 22.15 h i estarà amenitzat pel grup de percussió llagostenc Lotokotó. La diferència, però, del sisè Corre-tasques respecte al d’anys anteriors serà l’itinerari, que aquesta vegada començarà al carrer Maria Aurèlia Capmany i acabarà a l’Espai de concerts, a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

Publicitat

Publicitat

Més notícies