Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Els Saltats i els Volats ja estan a punt per a competir a l’Engreskada 2015

Saltats i Volats recollint les normes de Tocata y fuga
Saltats i Volats recollint les normes de Tocata y fuga

Els Saltats i els Volats ja han començat a preparar la que serà una de les proves estrella de l’Engreskada 2015, Tocata y fuga. Les dues colles hauran d’escenificar tot un seguit de temes musicals dels anys 80. La prova es farà el diumenge de Festa Major a l’aparcament del Centre Cultural.

Els membres de l’Engreskada ja han lliurat als caps de colla dels Saltats i dels Volats les normes de la prova i una cinta de casset amb les cançons que han d’interpretar. Ara, els membres de les dues colles ja estan planificant les coreografies.

La primera cita de les dues colles serà el proper dimecres a la captació de sang de l’Engreskada, que es farà al Casal d’Avis. Al llarg de tot el dia, els Saltats, els Volats i qualsevol persona podrà participar donant sang.

El dijous, 10 de setembre, es realitzarà la primera prova. A les 21 h, a la plaça de la Sardana, es desenvoluparà Le chasse au trésor. Divendres tindrà lloc una altra competició que portarà per nom Die mauer, a les 10.30 h a l’avinguda de l’Onze de setembre. Per dissabte hi ha programada la tercera prova al carrer de l’Estació, a les 17 h començarà Els visitants. Després de la Tocata y Fuga de diumenge, el dilluns 14 de setembre es farà la darrera prova, El retorn de les panotxes maldites, a partir de les 19 h al carrer de les Escoles.

Una de les caps de colla dels Volats, Mónica Ruiz, ha explicat que Tocata y fuga és una prova on hauran d’interpretar “el més fidelment possible” les canços que sortien al programa musical de televisió Tocata. Per la seva part, Inés Aguilera, que és cap de colla dels Saltats, considera que “aquesta prova serà molt divertida”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies