Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Dilluns començaran les restriccions de trànsit i aparcament amb motiu de la Festa Major

Amb motiu de la Festa Major, a partir de la setmana vinent hi haurà diverses restriccions de trànsit i aparcament a diferents punts de la Llagosta.

Dilluns, des de les 7 h, ja no es podrà aparcar a la zona central de l’aparcament de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons, davant del Centre Cultural. En aquest emplaçament s’instal·larà l’Espai Jove d’enguany, l’escenari del qual ja es començarà a muntar dilluns al matí.

També a causa de la festa major, la setmana que ve es trasllada el dia de mercat ambulant a dimecres, i serà prohibit durant tot el matí estacionar els vehicles als carrers habituals on s’instal·len els paradistes. Aquest mateix dia, a partir de les 9 h, s’hauran d’haver retirat els cotxes del tram del carrer de Cabanyes, entre el passeig de Joan Miró i el carrer de Vic, a l’entrada de l’aparcament de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons.

Dijous dia 10, a partir de les 9 h, la mateixa plaça haurà d’haver quedat lliure de vehicles des de la zona perimetral de l’aparcament. Tampoc no es podrà estacionar als trams dels carrers de Mollet i de la Serra de Marina que hi ha al costat de la plaça.

Ja en plena Festa Major, durant tot el divendres, tampoc no es podrà aparcar al carrer de Vic, entre els carrers de Barcelona i Cadaqués. Aquest tram romandrà tancat al trànsit fins l’endemà, dissabte, a les 6 h. Per facilitar l’accés dels vehicles, s’habilitarà un desviament de circulació senyalitzat pels carrers de Girona, Montseny i Barcelona.

Dissabte a partir de les 14 h hauran de quedar retirats els cotxes que romanguin al carrer de Caldes, al passeig de Joan Miró fins a la plaça de la Sardana i dels laterals dels costats del passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre. La restricció durarà fins a la finalització del Correfoc, a les 23.30 h aproximadament.

D’altra banda, des del matí de divendres 11 de setembre fins diumenge 13 a les 10 h, es podrà aparcar de forma gratuïta al terreny de l’antic aparcament de camions, a l’antiga ubicació de l’Espai Jove de Festa Major, al carrer Montseny.

Totes les restriccions de trànsit i aparcament a causa de la celebració de la Festa Major i del mercat setmanal se senyalitzaran adequadament i de manera prèvia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies