Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

El consitori llagostenc pren mesures per reduir la velocitat del trànsit al polígon industrial

L’Ajuntament de la Llagosta ha realitzat diverses actuacions al carrer de Vic per pacificar el trànsit al polígon industrial de la nostra localitat. Les primeres actuacions van realitzar-se fa unes setmanes i van consistit en el pintat de passos de vianants a les cruïlles del carrer de Vic amb els de Barcelona i de Cadaqués. El Consistori ja està treballant per continuar pintant altres passos al polígon.

També s’han instal·lat bandes reductores de velocitat al carrer de Vic entre els carrers de Girona i Cabanyes. Tots els treballs han estat executats per la Brigada Municipal d’Obres. El regidor de Via Pública i Equipaments, Jordi Jiménez, ha indicat que la intenció de l’Ajuntament “és pacificar el trànsit de la zona, per incrementar tant la seguretat dels vianants com dels vehicles que circulen pel polígon industrial”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies