Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Ja es poden fer les inscripcions per al concurs de karaoke de Festa Major

Des d’avui i fins al 8 de setembre, es pot fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania la inscripció per participar al concurs Karao Què?, que tindrà lloc el 10 de setembre en el marc de la Festa Major de la Llagosta. El grup All star Karaoke Band posarà la música en directe i els inscrits podran pujar a l’escenari a cantar. Les cançons que es poden interpretar s’han de consultar al web www.allstarkaraoke.info.

Els participants han de tenir 16 anys o més. Els grups poden estar formats per un màxim de quatre persones. Hi haurà premis als millors intèrprets. Les places són limitades. Les inscripcions es poden fer de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores i dimarts i dijous de 16 a 20 hores.

El concurs se celebrarà el dia 10 des de la mitjanit fins a les dues de la matinada a l’espai de concerts de la Festa Major, que aquest any estarà ubicat a l’aparcament del Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies