Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

Comença la distribució del programa de la Festa Major pels habitatges de la Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta ha començat avui a repartir el programa de la Festa Major 2015 pels habitatges de la nostra localitat. La publicació també està disponible a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

La Festa Major de la Llagosta se celebrarà de l’11 al 14 de setembre i presenta novetats importants. Aquest any, es recupera el castell de focs artificials i hi ha canvis als escenaris. Els concerts de l’espai jove tindran lloc a l’aparcament del Centre Cultural. A més, aquest any, no hi haurà escenari al carrer de l’Estació i es farà servir només el de la plaça d’Antoni Baqué.

Des de fa uns dies, es pot consultar la programació en un espai situat davant de l’Ajuntament. El Joventut Handbol la Llagosta no organitzarà el 3×3 d’handbol que tenia previst celebrar durant la Festa Major. L’entitat tindrà els dies 11, 12 i 13 de setembre quatre dels seus equips competint i no té prou personal per assumir també l’organització de l’acte de Festa Major.

Publicitat

Publicitat

Més notícies