Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

Oberta la inscripció per al concurs de la pubilleta i l’hereu de la Llagosta de 2015

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el període d’inscripcions per participar en el concurs per escollir la pubilleta i l’hereu de la nostra localitat d’aquest 2015. Poden participar-hi els nens i les nenes nascuts entre els anys 2005 i 2008.

Les inscripcions es poden fer fins al 8 de setembre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores i els dimarts i els dijous també en horari de tarda, de 16 a 20 hores. Els nens i les nenes hauran de presentar, juntament amb la inscripció, una redacció de mitja pàgina escrita a mà en la qual han d’explicar el que més els agrada de la Festa Major de la Llagosta.

El concurs per escollir la pubilleta i l’hereu de la Llagosta de 2015 es farà el 10 de setembre a partir de les 18 hores en l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué en el marc de la Festa Major. Les nenes i els nens hauran d’anar a l’Ajuntament el mateix dia 10 a les 15.30 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies